Stoneovi je k naslovu po pisanju revije najbolj pomagal film Neverjetni Spider-man, ki je po svetu zaslužil 752 milijonov dolarjev (545 milijonov evrov), igralka pa za vlogo Gwen Stacy ni prejela vrtoglavega honorarja. Za snemanje nadaljevanja so jo že plačali bolje, dodajajo v reviji.

Za izračun donosnosti igralcev so pri Forbesu uporabili podatke za zadnje tri filme v časovnem obdobju med junijem 2012 in junijem 2013. Izvzeli so animirane filme, saj igralci zanje prejmejo nižja plačila, poleg tega pa v njih ne igrajo najpomembnejše vloge.

Kunisova je na drugem mestu lestvice z donosom 68,70 dolarja (49,8 evra) za vsak vložen dolar, k temu pa sta ji največ prinesla filma Ted in Mogočni Oz. Lawrencova je na tretjem mestu pristala z 68,6 dolarja (49,7 evra). Lawrencova je trenutno ena najbolj iskanih igralk v Hollywoodu, predvsem po zaslugi filmov Za dežjem posije sonce in Igre lakote.

Medte, ko je za prvi del Iger lakote Lawrencova prejela manj kot milijon dolarjev (720.000 evrov), je bila za nadaljevanje plačana precej bolje, a je ta film izpadel zaradi postavljenega časovnega okvirja.

Najbolj donosen moški igralec na lestvici je Dwayne Johnson na šestem mestu. Za vsak vložen dolar je studiem prinesel 31,1 dolarja (22,54 evra).