Kultura

Pika vozila v vinjenem stanju

T.P.
19. 12. 2013, 09.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Ni dovolj, da se je igralka Tami snemala med intimnimi igricami, zdaj se je še napila in se pijana lotila vožnje. Ko so jo ustavili policisti, je odbila alkotest.

Igralko Tami Erin (39), ki se je proslavila z glavno vlogo v ameriški inačici filma Pika Nogavička, so pretekli vikend v Los Angelesu policisti ujeli pijano za volanom.

Profimedia

O Tami dolga leta nismo veliko slišali, letos pa se okrog nje precej dogaja. Poleg tega, da vzbuja pozornost s popivanjem, še vedno buri duhove njen domači pornič, ki ga je v svoji spalnici posnela z neznancem, nekdo pa ga je objavil na svetovnem spletu.  

Tami je vozila v alkoholiziranem stanju in med vožnjo poškodovala tri druge avtomobile. Zanimivo je, da ni šlo za verižno trčenje, temveč je med svojo pijansko vožnjo udarila vsakega posebej. Ena oseba je utrpela tako hude poškodbe, da je končala v bolnišnici.

Ko jo je ustavila policija, Tami ni mogla stati na eni nogi, medtem ko je alkotest zavrnila. »Bila je popolnoma brez nadzora,« trdijo očividci in dodajajo, da so jo policisti najprej odpeljali na treznjenje, nato pa so jo zadržali v priporu. Sodnik je odredil, da mora tam tudi ostati, s svobode pa se lahko bori le, če plača 72.550 evrov varščine.  

 

 

Profimedia