Igralki sta se strastem predali v filmu American Hustle, ki bo v prihodnjem letu prišel na velika platna, Amy pa je imela za svojo igralsko kolegico zgolj besede hvale. »Odlično se poljublja. Njene ustnice so tako zelo mehke. Resnično je izredna ženska,« je Amy pohvalila svojo 23-letno igralsko kolegico. »To ni bilo videti zgolj kot poljub, ampak je šlo za čustven trenutek. A kako zelo sva se šele nasmejali po snemanju te scene, bilo je resnično genijalno.«

Hollywoodski igralki sta bili v filmu ljubimki, družbo pa jima je delal tudi igralski kolega Christian Bale, in kot se zdi, so se igralci izjemno zabavali na snemanju. »V tem filmu je tako zelo električna energija in seveda tudi prijateljska med Christianom in Jeremyjem Rennerjem, a tudi medve z Jennifer sva se odlično ujeli, lahko bi rekla, da smo bili na meji z intimnostjo,« je še dodala Amy.

A kot se zdi, ni samo Amy navdušena nad poljubljanjem z Jennifer, pred časom je njeno tehniko pohvalil tudi Josh Hutcherson, ki je z njo sodeloval pri filmu Igre lakote. »Ona mi je kot najboljša prijateljica ali kot sestra in vse skupaj je že nekoliko incestno, a se preprosto odlično ljubi,« je dejal Josh.