Tako pravi angelska zdravilka in avtorica knjige Prelomno leto 2012, Diana Cooper, ki trdi, da se bodo med letoma 2012 in 2032 morali prečistiti vsi temačni kraji na planetu, da bo Zemlja lahko dvignila svojo frekvenco, se prerodila ter znova prevzela mesto, ki ji v univerzumu pripada. Diana s pomočjo angelskih svetov in vstalih mojstrov prinaša napovedi za obdobje od leta 2012 do 2032, ko naj bi po številnih (očiščevalnih) katastrofah, kot so poplave, požari, potresi in snežni viharji, prišla zlata doba ter nam končno prinesla mir, ljubezen, svetlobo, bivanje v sožitju.    

Kako bo s Slovenijo?

»Slovenci so po naravi topli, gostoljubni in prijazni ljudje. Mnogi imajo odprta srca za ljubezen, v duši te dežele najdemo tudi skrb za druge, vendar se v kolektivni zavesti skriva neverjeten strah, da niso dovolj dobri, torej občutek nevrednosti, ki izhaja iz starodavne karme. V Sloveniji se dandanes utelešajo starejše duše, ki v svojih srcih nosijo mir. Vplivale bodo na vse Slovence in v nekem trenutku prinesle obilje in upanje v deželo,« je o nas v svoji knjižni uspešnici Prelomno leto 2012 zapisala terapevtka, zdravilka in svetovno priznana strokovnjakinja za angele Diana Cooper, ki decembra prihaja k nam.

Diana seveda ni pisala zgolj o naši prihodnosti, temveč je objavila tudi napovedi za druge države. Ker je knjigo napisala že pred svetovno krizo, smo lahko sproti preverjali, kako so se uresničevale njene napovedi. Glede na to, da so se doslej uresničevale kot po tekočem traku, lahko verjamemo, da se bo marsikatera uresničila tudi v prihodnjih letih.

Njene napovedi se uresničujejo

Povzemamo nekaj Dianinih napovedi, ki jih je objavila v knjigi Prelomno leto 2012 (izšla je leta 2009) in so se že uresničile oziroma se uresničujejo prav zdaj.

- Po vsem svetu se vremenska slika spreminja in po letu 2012 bo to še opaznejše. Napoveduje se, da bo med letoma 2017 in 2022 vreme širom sveta nestabilno, hkrati bo več potresov in poplav. Po letu 2022 ne bo več katastrof, umirilo se bo. Imamo kolektivno moč, da spremenimo napovedi. Če bo dovolj ljudi, ki bodo prinašali svetlobo, bomo s skupnimi močni orkan spremenili v sapico.

- Če bomo nadaljevali na sedanji ravni zavesti, bo v Evropi veliko poplav, največ tam, kjer so nižave in kjer se poplave v veliki meri pričakujejo že zdaj. Če se tam živeči ljudje ne bodo zares potrudili in dvignili svoje frekvence in če ne bodo skozi sebe prinašali navzdol zdravilne svetlobe, bo večina teh krajev do leta 2022 pod vodo. Tudi potresi bodo in še posebno vulkanski izbruhi; ti se bodo pojavljali na krajih, kjer tega ne bi pričakovali. In povrhu se bodo razvijala še močna neurja in orkani, pojavljali se bodo hujši gozdni požari, kot smo jih poznali doslej.

- V Avstraliji se bodo na čuden način drug poleg drugega znašli kraji, kjer bo postalo še bolj vroče, in kraji, kjer bodo poplave.

- Japonci tako kot Kitajci menijo, da Zahodnjaki nismo poduhovljeni. Njihovo mnenje se bo spremenilo, ko bo ves svet začel sodelovati pri odpravljanju posledic naravnih katastrof (op. a.: Fukušima?).

- Leta 2012 se bodo v Egiptu zgodili veliki premiki, množice se bodo odprle.

- Svetovni finančni sistem že dolgo časa spominja na gnilo vejo. Ko tisti, ki sedijo na njej, padejo dol, poskušajo splezati na isto razpadajočo vejo, namesto da bi poiskali novo in zdravo. Leta 2007 se je začela bančna in kreditna kriza, banke propadajo, podjetja gredo v stečaj. Celotni sistem, ki je temeljil na pohlepu, barantanju, korupciji in teptanju revnih, ni mogel več zdržati. Gospodarska struktura je začela razpadati točno v trenutku, ki ga je napovedoval majevski koledar. Sistem bo še naprej razpadal in se razvijal, dokler se ne bo uveljavila gospodarska struktura, ki bo temeljila na poštenosti in integriteti. Po letu 2032, ko denar ne bo imel nobene veljave več, pa bo razpadla tudi slednja.

Ste pripravljeni na srečanje z Diano?

V soboto, 7. decembra 2013, prihaja Diana Cooper v Slovenijo. Avtorica številnih knjižnih uspešnic, ki na svojih potovanjih po vsem svetu ljudi uči in navdihuje, da odkrivajo in uresničujejo svoj resnični potencial, bo gostovala v Ljubljani. Udeležence svoje celodnevne delavnice bo popeljala na čarobno potovanje resničnega odpiranja duhovnim sferam, vrata med to in naslednjo resničnostjo se bodo na široko odprla.

uvodna
ps

1
ps