Kultura

Brad Pitt naj bi ogabno smrdel!

T.P.
21. 11. 2013, 18.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Že pred leti so se nekateri soigralci Brada Pitta pritoževali, da zvezdnik oddaja neprijetne vonjave. Tedaj se je zagovarjal, da zaradi napornega dela med snemanjem nima časa za prhanje, ki pa mu očitno tudi sicer ne diši. Nekdanji zaposleni pri igralskemu paru Brangelina so pred kratkim izblebetali medijem, da Brad Pitt in Angelina Jolie zelo slabo skrbita za svojo higieno.

Profimedia

Povedali so, da se le redko skopata, zato se od njiju širijo neprijetne vonjave. Za Brada so njegovi kolegi že večkrat rekli, da se bolj slabo umiva, za Angelino pa smo kaj takega slišali prvič. Igralki očitno ni vseeno, da se o njej širijo tako ''smrdljive'' govorice, drugače se ne bi tako potrudila celotne ''krivde'' za neprijeten vonj zvrniti na svojega partnerja.

Javno je namreč rekla, da jo moti, ker njen Brad rahlo zaudarja, ob tem pa poudarila, da se redno kopa, vendar pa se je odrekel industrijskim milom in dezodorantom, ker so škodljivi za okolje in zdravje. Umiva se s pripravkom iz mešanice vode, limoninega soka in jabolčnega kisa, ki ga pripravi sam. Ji verjamete?