Kultura

Razkrila svojo največjo ljubezen

19. 11. 2013, 16.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Popularna ameriška voditeljica Oprah Winfrey je pred časom v intervjuju z Lorraine Kelly odkrila, zakaj se nikoli ni poročila s svojim dolgoletnim partnerjem Stedmanom Grahamom, s katerim sta skupaj že več kot 27 let. »Ni vzrok v tem, da nikoli nisem imela veliko časa.

Če bi se zares želela poročiti, potem bi že našla čas. Nisem tradicionalen tip ženske in nikoli nisem imela tradicionalnega življenja. Verjamem, da bi se, če bi se poročila s Stedmanom, tudi ločila,« je dejala ena izmed najbogatejših žensk na svetu.

»Če bi to vprašanje zastavili njemu, sem prepričana, da bi vam odgovoril povsem enako. Tudi on ni tradicionalen moški, jaz sem ga naučila, da ni tak.« Oprah in Stedman sta skupaj že vse od leta 1986, v tem času pa sta se naučila, da drug drugemu pustita dovolj prostora, da lahko ostajata vsak svoja osebnost.

Oprah zadnji dve leti vodi svojo televizijsko hišo OWN, kjer je prisotna tako pred kakor tudi za kamerami. Kljub pogumni potezi, ustanovitvi svoje televizije, pa je še vedno najbolj ponosna na svoj televizijski šov Oprah šov, ki ga je vodila polnih 25 let, s televizijskih ekranov pa je odšla leta 2011. »Ta oddaja je bila ljubezen mojega življenja, to je zagotovo največja resnica,« je bila odkrita priljubljena Oprah.

Na začetku je v sklopu svoje televizijske hiše OWN največ pozornosti posvečala oddajam, povezanim z duhovnostjo, a žal ji to ni prineslo želene gledanosti, zato se je tudi sama, čeprav nerada, podala v nekoliko bolj senzacionalistično vrsto novinarstva in je tako v svojih oddajah gostila tako problematično Lindsay Lohan kakor tudi družino Kardashian.

Številni gledalci so ji take poteze nekoliko zamerili in jo obtožili, da je zavila s prave poti, a žal se tudi Oprah vse bolj zaveda, da brez takih potez ni lahko obdržati spodobne gledanosti.