Kultura

Obeta se nov resničnostni šov

S.J.
9. 11. 2013, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Planet TV pripravlja nov resničnostni šov z ljubezensko tematiko. Imenuje se Zmenek na slepo, v njem pa bodo kandidati potencialnega srčnega izbranca spoznavali v temi, le na podlagi pogovora in dotikov.

Planet TV

Ljubezen je slepa in videz ni glavni dejavnik, ki bi vplival na izbiro partnerja. V resničnostnem šovu bodo vsi zmenki potekali v temi; 'tekmovalci' bodo partnerja spoznavali skozi pogovor, njegov videz pa si bodo lahko zamislili le na podlagi dotikanja. V popolni temi imajo tekmovalci možnost, da spoznajo tri osebe nasprotnega spola, in ko izberejo idealnega partnerja, se luči na kratko prižgejo. Takrat pride trenutek velike odločitve – ko zagledajo osebo, za katero so se odločili, imajo dve možnosti: ali z njo nadaljujejo zmenkarije ali pa ji obrnejo hrbet in zmenke končajo.

Je videz res najpomembnejši?

Medtem ko tekmovalci drug drugega ne vidijo, pa lahko gledalci vidijo vse, za kar poskrbijo posebne infrardeče kamere. Šov prinaša veliko zanimivih situacij, zagotovo pa je najzanimivejše vprašanje, ali je ljubezen res slepa. Je videz tisti, ki pomeni največ, ali pri izbiri partnerja raje poslušamo svoje srce?