Kultura

Alexis iz Dinastije obtožena swinganja

A.M.
3. 8. 2013, 14.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Osemdesetletna hollywoodska legenda Joan Collins, ki jo je najbolj zaznamovala 'zlobna' vloga v izjemno priljubljeni žajfnici Dinastija, ima zadnje čase veliko dela z 79-letno ameriško pevko in igralko Shirley Jones.

Profimedia
Joan Collins in Tony Newly

Slednja je namreč v svojih knjižnjih spominih zapisala, da vsem znana Alexis – kot jo poznamo iz serije iz osemdesetih – uživa v swinganju.

Jonesova je v svoji knjigi v eni izmed številnih anekdot zapisala, da se še kako dobro spomni, ko jo je Collinsova v poznih šestdesetih letih povabila na večerjo, nato pa je Tony Newley – tedanji Joanin, sicer že pokojni mož – predlagal, da bi vsi skupaj po večerji goli pogledali kakšen žgečkljiv oziroma porno film. »Bilo je več kot očitno, kaj je želel Tony – swinganje,« vztraja Shirleyjeva.

Joan Collins (na fotografiji s Tonyjem) je te dni, vsaj tako poroča TMZ, razumljivo besna, vse skupaj pa je javno že označila za veliko laž. Jonesova sicer pravi, da je takrat ponudbo gladko zavrnila, bilo pa je več kot jasno, kam vodijo Tonyjeve lovke. »Kot v Dinastiji ...«