Kultura

Depp bo zaigral v nadaljevanju filma Alica v čudežni deželi

STA / J.P.
17. 7. 2013, 07.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Johnny Depp bo v nadaljevanju fantazijske filmske uspešnice Tima Burtona Alica v čudežni deželi ponovno upodobil Norega klobučarja, poroča britanski časnik The Guardian.

Reuters
Johnny Depp

Tokratno filmsko upodobitev klasike pisatelja Lewisa Carrolla bo režiral James Bobin, znan po režiji filma Muppetki.

Depp je eden najbolje plačanih hollywoodskih igralcev.

Medtem ko Burtonov film prikazuje Aličino (Mia Wasikowska) vrnitev v čudežno deželo po 13 letih, pa zaenkrat še ni znano, kako se bo nadaljevala Bobinova zgodba, prav tako se ne ve, ali bo v filmu znova zaigrala avstralska igralka Wasikowska.

Depp je sicer že prejšnji teden sprejel vlogo Charlesa Mortdecaia v filmu "Mortdecai", ki bo posnet po knjižni trilogiji britanskega avtorja in trgovca z umetninami Kyrila Bonfigliolija.

Čeprav je Depp eden najbolje plačanih hollywoodskih igralcev, sta njegova zadnja filma, Osamljeni jezdec in Temne sence, razočarala. Ameriške kritike je zmotila predvsem Deppova upodobitev Indijanca Tonta, ki je s pretirano pobarvanim obrazom in mrtvo vrano kot klobukom motil dogajanje v Osamljenem jezdecu.

Sicer pa se bo Depp naslednje leto v 5. delu iz serije filmov Pirati s Karibov znova prelevil v kapitana Jacka Sparrowa.