Kultura

Sedemnajsti rojstni dan na TV Veseljak

14. 7. 2013, 07.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Najbolj veseli radio, Radio Veseljak, svoje poslušalce razveseljuje že dobrih 17 let. In tako je bilo tudi ne zadnjem praznovanju.

Različne raziskave uvrščajo Radio Veseljak v sam vrh poslušanosti in priljubljenosti. V letošnjem letu so prejeli tudi viktorja za najboljšo radijsko postajo, na kar so še posebej ponosni. Predvsem pa jih zaznamuje to, da vrtijo le slovensko glasbo. Pred kratkim je radijska postaja slavila 17-letnico, v ta namen pa organizirala prireditev na Gospodarskem razstavišču, na kateri ni manjkalo dobre in vesele družbe, saj je nastopilo veliko znanih in zabavnih gostov, kot so Saša Lendero, Natalija Kolšek, Vesele Štajerke, Mladi Godci, Veseli Dolenci, Novi Spomini, Slovenski muzikantje, Igor in Zlati zvoki, Fantje iz Praprotna in drugi. Program je povezoval Jernej Kuntner, na odru pa so se ob koncu zvrstili tudi voditelji radia Veseljak, ki so s skupnimi močmi razrezali torto.

Prireditev je v objektiv kamere ujela televizija Veseljak, premierno pa si jo lahko ogledate v nedeljo, 14. julija, v oddaji Odmev z odra ali v ponovitvi v soboto, 20. julija, ob 12. uri. Saj veste, slogan radia Veseljak je Radio z nasmehom, saj zna poslušalcem z zanimivo vsebino in zabavnimi voditelji pričarati nasmeh na obraz. In ta nasmeh so delili tudi na letošnji rojstnodnevni zabavi.