Kultura

Jekleni mož nagrajuje!

S.R.
1. 7. 2013, 14.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ste si že ogledali novo adaptacijo legendarnega Supermana z naslovom Jekleni mož (Man of Steel)? Ste si tudi vi zaželeli, da bi bili glavnemu junaku bolj podobni? Sedaj imate priložnost.

Blitz
Pišite nam in si priborite bogate nagrade!

Nova filmska adaptacija legendarnega Supermana je bila tako pri kritikih kot pri gledalcih odlično sprejeta, saj je film do preteklega vikenda zaslužil že preko 500 milijonov dolarjev, poznavalci pa pričakujejo, da bo končan številka blizu 700 milijonov. Že samo v prvem vikendu prikazovanja je film zaslužil rekordnih 196,7 milijonov ameriških dolarjev.

V Ameriki je tako podrl rekord odpiranja v mesecu juniju, ki ga je imel do sedaj s 125,1 milijoni ameriških dolarjev Svet igrač 3 iz leta 2010.

V filmu spoznamo mladega novinarja Clarka Kenta, ki se spričo svojih nadnaravnih sposobnosti nikakor ne more vključiti v človeško družbo. Krušna starša sta ga našla v strmoglavljeni vesoljski ladji in vzgajala kot lastnega sina, toda že kot deček je zaradi svojih posebnih sposobnosti med ljudmi požel tako občudovanje in začudenje, kot tudi strah in zavračanje njegove drugačnosti. Po dolgih letih iskanja lastne identitete se Clark spoprijatelji s simpatično novinarko Lois (Amy Adams), toda ko svet ogrozi zlobni nezemeljski general Zod (Michael Shannon), mora Clark zbrati pogum in kot Superman rešiti svet pred uničenjem.

Film Man of Steel si pri nas lahko ogledate od 20. junija dalje (tudi v 3D tehniki), tako da če si ga še niste ogledali, le pohitite v kino! Da pa vam bo film še bolj ostal v spominu, smo za vas pripravili tudi nagradno igro, v kateri vam bomo podarili nekaj uporabnih nagrad na temo filma. Izmed tistih, ki nam boste na naslov urednistvo@svet24.si poslali sporočilo z imenom, priimkom, naslovom in telefonsko številko bomo tako izžrebali pet srečnežev, ki bodo prejeli eno izmed lepih nagrad. Podarili bomo tri majice in en obesek za ključe, glavna nagrada pa je polnilec za mobilni telefon, ki deluje s pomočjo sončnih celic. Tako boste lahko svoj telefon polnili kar na plaži! Pohitite in pišite!