Kultura

Mr. Chow iz Prekrokane noči nagrajuje!

S.R.
27. 5. 2013, 12.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Brez poroke, a vseeno junaki trilogije Prekrokana noč (Hangover) zopet uspejo zabresti do vratu v težave. V zgodbi pa se zopet znajde tudi hodeča katastrofa Leslie Chow.

Blitz

Prekrokana noč 3 (Hangover 3) tretji in zaključni del komedijske franšize režiserja Todda Phillipsa. Tokrat ne bo nobene poroke, nobene bratovščine. Kaj gre potem sploh lahko narobe? Minili sta dve leti. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) in Doug (Justin Bartha) živijo doma, čisto srečo in brez kakšnih silnih pretresov. Tetovaže so odstranili z laserjem in zbrisali vse obremenjujoče datoteke. Nazadnje, kar so slišali o Leslieju Chowu (Ken Jeong), ki je kot magnet za vsako vrsto katastrof, je, da so ga vrgli v tajsko ječo – kar pomeni, da si fantje lahko morda celo opomorejo od grozljivih noči v dvomljivih predelih Las Vegasa, od ugrabitev, strelov, usmerjenih nanje, in bežanja pred mafijo v Bangkoku.

Edini nezadovoljni član žurerske druščine je večna črna ovca Alan (Zach Galifianakis), ki še vedno ni našel smisla svojega življenja. Nehal je jemati tablete in se predal naravnemu gonu – kar zanj pomeni, da ni nobenih omejitev, nobene samocenzure in nobenega obsojanja – dokler ga osebna kriza ne primora, da naposled poišče pomoč, ki jo potrebuje. In za pomoč pri prvem koraku do tja ni boljših osebkov kot njegovi trije prijatelji.

Blitz
Oglejte si ekskluzivni intervju z Lesliejem Chowom (Ken Jeong).

Film v kinematografe prihaja v četrtek, 30.5. Za predpripravo na zaključek žurerske trilogije pa smo vam pripravili tudi nagradno igro. Izmed tistih, ki boste na mail naslov urednistvo@svet24.si poslali sporočilo s svojim imenom, priimkom in naslovom bomo izžrebali nekaj srečnežev, ki bodo prejeli praktične nagrade na temo filma Prekrokana noč 3. In sicer bomo podelili dve moški majice, dva para moških boksaric, dve različni ženski majici, ter nekaj map z motivom filma. Tako da le pohitite z maili!

Poleg napovednika pa si lahko spodaj ogledate tudi ekskluzivni intervju z igralcem Lesliejem Chowom, brez katerega si filmov o 'volčjem tropu' ne znamo predstavljati. 

Blitz
Nagrade, ki vas čakajo!