Kultura

Viktorji presegli pričakovanja o gledanosti

A.M.
18. 3. 2013, 16.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Podelitev viktorjev, ki jo je v soboto prvič prenašal Planet TV, je dosegla izjemno gledanost. Povprečni delež gledanosti je bil 23,2 %, najvišji kar 36,06 %.

Gregor Gulin in Planet TV

Gregor Gulin in Planet TV
Theodore Kyriakou

Vodstvo Antenna Group, vodilne evropske medijske hiše, je z vstopom na slovenski televizijski trg tako potrdilo svoje ambiciozne načrte tudi na slovenskem medijskem trgu.

Theodore Kyriakou, direktor in solastnik družbe Antenna Group, je na viktorjih povedal, da "je srečen, da je Antenna Group prisotna tudi v tem delu regije, da verjame, da bo Planet TV slovenskim gledalcem ponudil najboljši program."

Gospod Kyriakou se je tudi prvič udeležil podelitve viktorjev, ki jih je letos prvič prenašal Planet TV. Pravi, da je bila prireditev zabavna in narejena kakovostno.

Theodore Kyriakou je že pred Viktorji povedal, da je zadovoljen z znanjem ekipe, ki vodi Planet TV, in da ve, bo Planet TV v prihodnjih mesecih in letih slovenskim gledalcem ponudil najboljši program na trgu.

Že aprila na Planet TV prihajajo kar trije novi šovi – Moj dragi zmore z voditeljema Nino Osenar in Miho Brajnikom, Denar pada z voditeljem Jonasom Žnidaršičem ter DA ŠOV, avtorski šov Denisa Avdića.

Več o Viktorjih 2012 si lahko preberete tukaj in v tiskani izdaji časopisa SVET24.

Gregor Gulin in Planet TV
Nikolaos Angelopoulos, Theodore Kyriakou in Pavel Stanchev, direktor Planet TV