Kultura

Kam je POP TV brcnil Polesa in Valiča?!

K.Š.
6. 2. 2013, 13.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Na POP TV tako že spomladi prihaja povsem nov, noro zabaven šov, v katerem se lahko zgodi vse in tudi se!

Vid in Pero šov, ki obljublja obilico smeha, klepet z zabavnimi gosti in izpolnjevanje skritih želja. Šov prihaja izpod taktirke prekaljene produkcijske ekipe POP TV, ki je gledalcem predstavila že številne uspešnice. 

Vid in Pero bosta poskrbela za še prepotrebno dozo optimizma in dobre volje ter s svojim hudomušnim pogledom na aktualno problematiko vztrajno preganjala sivino vsakdana.

Zabavnima voditeljema se bodo pod žarometi studijske kulise pridružili tudi najrazličnejši gostje. V sproščenem vzdušju bosta poklepetala s slavnimi, pomembnimi, pa tudi z gosti, ki na prvi pogled delujejo običajni, a se v njih skriva superjunak.

Peter Poles: ''Nogica navdušenja že počasi trza ob misli in želji, da začnemo vse zamisli, predloge in gradnike oddaje povezovati in vsak teden znova sestavljati v zanimivo, polno, izzivalno, smešno, nepričakovano, čustveno celoto. Ogrodje je postavljeno in obeta, ekipa je prava, zdaj pa samo možgane na ON in gas!''

Vid Valič: ''Pripravlja se nekaj drugačnega, duhovitega, kritičnega, čustvenega in provokativnega, pa še s Polesom bom lahko spet delal, kar bo naredilo pomlad 2013 zelo pestro, delovno in predvsem zanimivo. Komaj čakam, da si natakneva svoje miselne proteze in ugrizneva v pogačo, ki se bohoti pred nama.''

Vid in Pero šov bo postregel tudi z solzami sreče. Voditelja bosta izpolnjevala vaše neuslišane želje po nepozabnih doživetjih, nenavadnih početjih, razburljivih srečanjih z idoli, snidenjih s sorodniki in prijatelji ... pa tudi želje po čisto preprostih rečeh. Poznate koga, ki bi mu radi izpolnili željo? Pišite nam in mu nič ne izdajte! Morda ga presenetimo in mu izpolnimo željo.