Kultura

Kdo bo sedel poleg Branka Čakarmiša?

T.P.
18. 1. 2013, 10.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ugibanj o tem, kdo bo v strokovni žiriji tretje sezone šova Slovenija ima talent nadomestil Braneta Kastelica in Lucienne Lončina, je konec ...

Znana je strokovna žirija tretje sezone šova Slovenija ima talent. Sestavljajo jo Branko Čakarmiš, Ana Klašnja in Damjan Damjanovič.

Branko Čakarmiš je stalnica slovenskih talent šovov, ki adute pred kamero prepozna tako rekoč v hipu. Njegove odločitve so premišljene, komentarji neposredni. Je žirant, ki zna nasmejati, včasih pa tudi pognati strah v kosti. 

Ana Klašnja, baletna solistka ansambla SNG Opera in balet Ljubljana, je umetnica in navdušena športnica. Velja za odločno, pronicljivo, uspešno žensko, ki je svojo zvezdo prižgala s trdim delom, vztrajnim trudom in obilo talenta.

Damjan Damjanovič pa je tisti rahločutni možakar iz X Factorja, ki ima nedvomno ostro oko za iskanje talentov, čeprav se mu občasno, ponavadi ob izjemnih glasbenih vrhuncih, tudi rado osolzi. Prijazni trobentač slovi kot glasbeni skavt, mentor in zmagovalec med žiranti v pevskem šovu X Factor. 

Izkušena trojka se vneto pripravlja in čaka na talente, ki že nastopajo na predizborih po Sloveniji, do avdicij in prvega srečanja z žirijo pa jih loči le še nekaj tednov.