Kultura

Nas je v Sloveniji res toliko talentiranih?

K.Š.
15. 1. 2013, 11.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Začeli so se izbori za tretjo sezono oddaje Slovenija ima talent, ki v svoje vrste vabijo vse talentirane posameznike, pare ali skupine, tekmovalce vseh starosti, amaterje in profesionalce.

Tudi v Portorožu so bili tisti, ki si želijo preboja z malih ali velikih odrov, iz kopalnic in garaž pod soj velikih žarometov ... Kdo med temi je najbolj prepričal, pa bomo videli v oddaji.  

Kako je bilo na predizboru v Portorožu, si lahko ogledate v naši fotogaleriji.

»S polno paro se podajamo v novo sezono šova Slovenija ima talent. Priprave so v teku, kandidati se pridno prijavljajo in kljub temu, da smo mala dežela in v 3. sezoni talentov, je nabor že pred začetkom predizborov obetaven in pester. Začeli smo že ta konec tedna, v Celju in Portorožu, nato pa bo naša karavana potovala naprej po večjih mestih čez Slovenijo vse do konca januarja. Na predizborih pričakujemo presenečenja in odkritje tistega, kar naša Slovenija ponuja in morebiti še skriva. Želimo si, da se zabava, ki je srce tega projekta, začne. Tako za nas ustvarjalce kot za talente. Zato ponovno pozivamo vse, ki si želijo prepoznavnosti in svoj talent deliti z nami in s Slovenijo, da zberejo pogum in se pridejo pokazati. Obljubljamo, da ne grizemo in da se bomo imeli luštno,« je povedala kreativna producentka, Jasmina Lozej. 

Zmagovalec oddaje bo domov odnesel kar zajeten kupček denarja, saj je glavna nagrada 50.000 evrov.