Kultura

Bo šef gostilne znal izkoristiti slavo?

T. M./Lady
12. 12. 2012, 14.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po odzivih javnosti lahko sklepamo, da sta si oba superfinalista šova Gostilna išče šefa zaslužila prvo mesto, toda zmagovalec je lahko le eden.

Po odzivih javnosti lahko sklepamo, da sta si oba superfinalista šova Gostilna išče šefa zaslužila prvo mesto, toda zmagovalec je lahko le eden. Andrej Murko in Julijana Krapež sta se pošteno borila za sanjsko nagrado, ki jima omogoča, da si uredita življenje, se osamosvojita in postavita na noge. Od stranskih igralcev sta se počasi, a spretno prebila v ospredje in s srčnostjo ter neverjetno zagnanostjo osvojila srca številnih gledalcev, ki so zanju oddali okoli sto tisoč glasov. Na koncu je imel več sreče in podpore Andrej, za katerega pa se prava bitka komaj začenja.

Končal se je prvi kuharski resničnostni šov pri nas in postregel z novimi rekordi. Zanje so v glavnem poskrbeli gledalci, ki niso želeli zamuditi nobene oddaje, še zlasti ne finalne, ki je na medijski panteon izstrelila še eno resničnostno zvezdo. Andrej bo moral najprej zbrati misli in se postaviti na realna tla, saj so pred njim najpomembnejše odločitve v življenju. Veliki šef se je okitil z novo gostilno in 20.000 evri, ki jih bo moral gospodovalno usmeriti v razvoj svoje obrti.

Več v tiskani Lady