Kultura

Teja iz Gostilne: Ljudem sem povzročila trpljenje

Eva Jandl / Lady
21. 11. 2012, 08.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Teja Perjet se je v šovu Gostilna bolj kot kuhanju posvečala srčnim zadevam, saj se je zapletla v romanco s sotekmovalcem Janijem.

Nekaj dni po vrnitvi v realno življenje je spoznala, kaj je naredila, zdaj pa se spoprijema s posledicami: s selitvijo od partnerja Mitje, s katerim sta imela 12-letno zvezo, in z razmišljanjem, ali je v Janija res zaljubljena in kaj bo z njunim odnosom, ko se ta vrne iz Gostilne.

Ko smo Tejo poklicali po telefonu, sta bila v njenem glasu velika žalost in sram, saj mora pred vso Slovenijo razlagati svoje intimne zadeve. Kljub temu pa je najprej zatrdila: »Ne obžalujem ničesar, kar sem storila ali dejala, obžalujem le način, ki sem ga izbrala. To pa bom obžalovala vse življenje.« Predvidevala je, da bo prav ona odšla domov: »Da bom zapustila gostilno, sem popolnoma pričakovala. Žal se je z menoj dogajalo veliko več kot le kuhanje in vem, da za družbo marsikaj ni sprejemljivo. Jasno mi je bilo, kakšno negativno sliko ustvarjam o sebi, zato sem vedela tudi, da bom zagotovo odšla, če bom sedela na vročem stolu.«

Več lahko preberete v tiskani Lady