Kultura

Teja in Jani sta grešila - Ljubezen, rojena pred kamerami

B. P. / Lady
20. 11. 2012, 11.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Resničnostni šovi vedno znova postrežejo s kakšno romanco, ki se je razvila prav pred kamerami.

V Gostilni išče šefa sta bila glavna akterja nedvomno Teja Perjet in Jani Jugovič, saj sta pošteno dvigala  temperaturo in gledanost z vročimi poljubi ter posteljnimi vragolijami. Najprej sta se skrivala v omaro, kjer sta menda jedla štruklje, potem pa sta se kamer že tako navadila, da sta zvečer že pod rjuhami »davila purana«. Kaj pa njuna partnerja doma? Gotovo nista več tako prepričana o skupni prihodnosti. 

Med Kranjčanko Tejo Perjet in Ljubljančanom Janijem Jugovičem se je močno zaiskrilo. Začetna zadržanost je povsem izpuhtela in sta si brez zadržkov izkazovala naklonjenost kar pred kamerami. Na začetku sta romanco še upravičevala s prijateljskim odnosom in isto energijo, ki ju drži skupaj. Potem pa je postalo jasno, da je med njima veliko več kot le bratsko-sestrska povezanost. Končno sta odvrgla masko in si priznala, da se tudi telesno zelo privlačita. Vroči strastni poljubi in masturbacija pod rjuho so bili le začetek nove resničnostne ljubezni, ki se je rodila pred vso Slovenijo. Z njo vsekakor ne bi bilo nič narobe, če slave željna kuharica ne bi imela doma nekoga, ki jo zvesto čaka. Po naših informacijah njen partner ni več tako zelo prepričan, da jo bo pričakal odprtih rok, Teja pa celo na glas razmišlja, da je konec razmerja z njenim fantom Mitjo Kosmačem, ki ga je pošteno osramotila pred prijatelji in družino. Ugiba se tudi, da sta se oddaljila, še preden je stopila v šov, pa vendar sta uradno še vedno v zvezi. Mitja je sicer zelo privlačen in ljubeč fant, zato mu ne bo težko najti drugega, zvestejšega dekleta. Pri Janiju je položaj manj kočljiv, saj imata z nekdanjo partnerico skupno točko le v sinu.

 Vendar se Teja in Jani požvižgata na javno mnenje, ki je sila neprizanesljivo do njunega početja. Gledalce je najbolj motilo njuno pretvarjanje, čeprav kamere posnamejo vsak njun gib in vsako besedo. Bosta sedaj lahko združila moči in odprla kakšno restavracijo? 

Iz čokolade izdeluje penise

Obema je skupna ljubezen do hrane in izpostavljanja. Jani je pri kuharskem delu malce bolj strokovno podkovan, Teja pa se mu posveča ljubiteljsko, a ji gre, če sklepamo po fotografijah, objavljenih na njenem profilu na Facebooku, odlično od rok. Vse svoje jedi lično postreže in tudi fotografira, obenem pa priznava, da je kuhanje njena strast. Še posebno sladice ji gredo dobro od rok, in če združimo ljubezen do čokolade in erotike, potem ni prav nič čudnega, da brez težav speče torto v obliki penisa. Jani je usmerjen v zahtevnejšo kuhinjo, tako da bi poleg ljubezni lahko skupaj ustvarjala tudi nove jedi, in zanju je pregovor, da gre ljubezen skozi želodec, nadvse primeren.