Kultura

Mark Wahlberg bo zaigral v naslednjem filmu Transformerji

S.R.
10. 11. 2012, 10.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Igralec Mark Wahlberg bo zaigral v novem filmu Transformerji, je po poročanju ameriške tiskovne agencije AP povedal režiser četrtega filma iz omenjene franšize Michael Bay.

Ta je 41-letnega igralca na svojem blogu označil kot "pravšnjega človeka, da povrne moč franšizi in prenese dalje zapuščino Transformerjev''.

Bay je z Wahlbergom že sodeloval pri svojem filmu "Pain and Gain" (Bolečina in korist), ki je trenutno v fazi postprodukcije. Film Transformerji 4 naj bi pod okriljem hiše Paramount Pictures v distribucijo šel 27. junija 2014. Po Bayevih besedah bo film serijo obrnil v novo smer. V prvih treh filmih je zaigral Shia LaBeouf, Peter Cullen pa je posodil glas autobotu generalu Optimusu Primeu.

Tretji film Transformerji je bil sicer tretji najbolj donosen film leta 2011. Ni znano, ali so Shio LaBeoufa zamenjali zaradi njegovih opazk proti Transformerjem. Tako Megan Fox kot Shia sta namreč na račun filmov, ki so oba izstrelili med zvezde povedala kar precej pikrih komentarjev. Megan zato ni bilo že v tretjem delu, sedaj pa so se ustvarjalci znebili še Shie in ga nadomestili z izkušenim Wahlbergom.