Kultura

Postavna Lili gledalcem predstavila gostilno!

K.Š.
2. 10. 2012, 19.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Znani so vsi igralci napete jesenske bitke Gostilna išče šefa. Lili Žagar nam je predstavila vseh 12 tekmovalcev, ki bodo v naslednjih 10 tednih navduševali slovenske gledalce.

Za mesto šefa najbolj popularne gostilne se bodo borili:

Andrej Murko, Branko Grah, Jani Jugovic, Luka Radovanovič, Zoran Prodanović, Rok Tratnik, Meri Kavčič, Petra Polanec, Simona Šifrar Tavželj, Špela Debevc, Teja Perjet in Tinca Vomer. Kdo ima rad jajca in kdo jih ima dovolj, da postane zmagovalec? 

##IMAGE-15227##Na komentatorskem stolčku je spet Angelca! 

Med komentatorji bo gotovo zelo pestro in verjamemo, da bo komunikacija med njimi več zabavna. Tista, ki ima največ komentatorske kilometrine je Angleca Likovič, za marsikoga tudi nekoliko pikra gospa, ki  sploh ne 'varčuje' z ostrim jezikom. Na komentatorski stolček se je usedla tudi kolumnistka, pisateljica in nutricistka, postavna Savina Atai. Seveda je med komentatorji tudi predstavnik močnejšega spola … Ustvarjalci so k sodelovanju povabili udeleženca prve sezone resničnostnega šova Bar. Se še spomnite simpatičnega Štajerca Miša Stevanovića?
Izbrana trojka bo na podlagi svojih izkušenj komentirala dogajanje. Iskreno, tudi strogo in nepristransko. In verjetno bodo tudi oni sem ter tja dodali kakšno začimbo, da bo še bolj zadišalo ali pa... zacvrčalo. 

Odločamo seveda spet mi, gledalci.

Vsak ponedeljek bo v oddaji še posebej napeto, saj se bo od bitke za mesto šefa gostilne moral posloviti eden od tekmovalcev. Vsak teden bosta na udaru dva tekmovalca, gledalci pa bodo s svojimi glasovi odločali, kdo pakira in kdo kuha dalje. 

Postavna Lili je za prvo oddajo izbrala rdeče 

Lili Žagar je že ob vhodu na oder sprožila val navdušenja. Lepa, simpatična, oblečena v seksi in oprijeto rdečo obleko z bogatim dekoltejem … Prava paša za oči. 

Kaj pa se bo pravzaprav sploh dogajalo v tej gostilni? 

Srce šova bo kuhinja, kajti v njej se bo odvijala glavna tekma oddaje. A ropotali ne bodo samo lonci. Poleg psihičnega in fizičnega pritiska gostinske industrije, tekmovalce čaka tudi igra izločanja - tekmovanje za mesto šefa najbolj popularne gostilne pri nas. 

Skozi šov bodo gledalci spremljali 12 posameznikov z različno preteklostjo in predznanji, ki se v 10 tednih skupnega življenja in vodenja gostilne borijo za mesto šefa gostilne. Vsak dan se bodo morali dokazovati v zahtevnem in stresnem delu v gostinstvu. Čakali jih bodo tedenski izzivi, prek katerih se bodo razvijali v potencialnega šefa. Pod mentorstvom vrhunskega kuharskega šefa Bineta Volčiča bodo črpali neprecenljive izkušnje in znanje, ki jih bodo potrebovali za zmago.