Kultura

Shujšali so do kosti

S.R.
24. 9. 2012, 07.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Znani hollywoodski igralci za igranje v enem samem filmu dobijo tudi po več deset milijonov dolarjev. Nekateri svojo ceno tudi upravičijo in za film ogrozijo tudi lastno zdravje.

Čeprav se plačila znanih hollywoodskih igralcev običajno približujejo absurdnim številkam (po več deset milijonov dolarjev), pa obstaja tudi kar nekaj igralcev in igralk, ki si svoje plačilo trdo zaslužijo in so za kar najbolj pristno odigrano vlogo pripravljeni narediti marsikaj. Mnogo igralcev mora za vlogo akcijskih junakov običajno do potankosti izklesati svoja telesa, kar je izjemno težko, pri tem pa jim dejstvo, da imajo na bančnih računih na stotine milijonov dolarjev prav nič ne pomaga.

Večji problem nastane, ko morajo igralci in igralke za različne vloge drastično shujšati, saj različne hitre in nezdrave diete lahko močno načnejo zdravje. A nekaterih predanih igralk in igralcev to ne moti, zato v želji, da bi se čim bolj vživeli v svojo vlogo shujšajo do nerazpoznavnosti. Oglejte is nekaj znanih igralcev in igralk, ki so za različne vloge shujšali tudi po več deset kilogramov.