Kultura

Vanessa prevroča za YouTube?

S.R.
22. 8. 2012, 10.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Mlada ameriška igralka Vanessa Hudgens, ki je že pred leti zaslovela z vlogo v priljubljenih najstniških filmih High School Musical ni nič več pridna punčka.

Danes 23-letna Vanessa se je dokončno znebila podobe nedolžne punčke, s katero je zaslovela v omenjenih Disneyjevih filmih. V novem filmu ''The Frozen Ground'', v katerem nastopa z Nicholasom Cage-om in Johnom Cusackom namreč igra seksi striptizeto. Ko je bil napovednik za film izjemno hitro odstranjen s spletne strani YouTube, so bili mnogi mnenja, da je bil odstranjen prav zaradi prizorov Vanessinega striptiza. A očitno mlada igralka ni prevroča za splet, saj se je video sedaj zopet pojavil na strani, kratek umik pa naj bi bil posledica pravnih spletk glede objava na spletnih straneh.

Film ''The Frozen Ground'' sicer temelji na resničnih dogodkih, Vanessa pa zaigra striptizeto, ki je ušla krempljem serijskega morilca na Aljaski, nato pa skupaj s policistom poskuša ujeti morilca. Film v kinematografe prihaja konec novembra 2012, mnogi pa ga še bolj nestrpno pričakujejo prav zaradi striptiza mlade Vanesse.