Vodstvo kluba HDD Jesenice je na rednem občnem zboru kluba, odprtem za javnost, najprej znova potrdilo dosedanjega predsednika kluba Anžeta Pogačarja in druge funkcionarje za še en mandat, nato pa predstavilo nov, izjemen in edinstven projekt na področju slovenskega hokeja, s katerim želi premikati meje in na inovativen način jeseniški hokej še bolj približati ljudem ter ga še z večjimi črkami zapisati na športni zemljevid.

Kot eden prvih športnih klubov v Sloveniji so v HDD Jesenice pogumno stopili naproti digitalnemu svetu in predvsem možnostim, ki jih ta ponuja.

HDD Jesenice in Goclick sta si zastavila konkretne cilje, med njimi predvsem ponovno vzbuditi več zanimanja za hokej med mladimi, v dvorano Podmežaklo privabiti ljubitelje kakovostnega hokeja v večjem številu in poskrbeti, da jeseniški hokej spet pridobi tisti sloves in mesto v slovenskem športu, ki ga je nekoč imel in ki si ga nedvomno zasluži.

Predsednik kluba Anže Pogačar je ob podpisu pogodbe z Goclick dejal, da ga sodelovanje izredno veseli, izrazil pa je tudi hvaležnost ob dejstvu, da je agencija za digitalni marketing Goclick odprtih rok pristopila k partnerstvu.

Direktor agencije Goclick Alan Pavlič je prav tako navdušen nad sklenjenim sodelovanjem, saj verjame v to, da je treba dobre zgodbe podpreti, zato je partnerstvo z jeseniškim hokejskim klubom ocenil kot izjemno priložnost za povezovanje slovenskega gospodarstva, športa in turizma, na načine, ki presegajo dosedanje okvirje.

Agencija Goclick bo poleg spletnega oglaševanja poskrbela za številne inovativne pristope in rešitve, s katerimi bo klub HDD Jesenice lažje in še bolj uspešno pridobival tudi nova sponzorska sredstva, kmalu pa bo mogoče opaziti tudi vidnejše spremembe, predvsem v celostni podobi ekipe, kluba, njihove spletne prisotnosti in še kje.