Mobilna verzija
20:55 23. maj 2018

Kateri študij je pravi zame?

Oglasno sporočilo
Posodobljeno: 10:07 / 01.2.2018

Ko ste otrok vas nenehno sprašujejo "Kaj želiš postati, ko odrasteš?" In rečemo gasilec, učitelj, frizerka, glasbenik, … Takrat vsi poznamo odgovor na vprašanje, saj kot otroci ne vemo ničesar o delu, življenju in karieri, zato izberemo poklic, ki ga imamo radi in za katerega mislimo, da bo zabaven.

doba, propagandni material

Foto: Doba

In potem odrastemo … Življenje se kar naenkrat zgodi in preden se zavedamo, počnemo nekaj drugega, ki je mogoče blizu temu kar smo želeli, vendar ne ravno čisto to kar smo si predstavljali, da bomo počeli.

In zdaj ste tukaj, stari 20, 30 ali 40 let in spet imate možnost izbire, izbire nečesa kar vam je všeč. Tokrat se zavedate, da odgovor na vprašanje Kateri študij je pravi zame zahteva večjo zrelost in bolj premišljen odgovor. Z izbiro namreč prihaja odgovornost in tudi posledica.

Ključno je, da izberete program študija pametno, da izberete kakovostno šolo, kjer študij poteka po najvišjih standardih.

PRIPOROČAMO! Klik na spletno stran DOBA.si , kjer boste našli raznovrstne in kakovostne študijske programe. Ponujajo kar 7 višješolskih programov, 4 dodiplomske in 4 magistrske študijske programe.

5 razlogov, zakaj je do danes 14.207 posameznikov izbralo študij na Dobi in ne drugje!

1. Celostna podpora od vpisa do diplomiranja – osebni online mentor, tim sodelavcev za organizacijsko, administrativno in tehnično podporo.
2. Fleksibilnost in dostopnost – So izvajalci sodobnega online študija, ki je prilagojen dinamičnemu načinu življenja – služba, hobiji, družina, prijatelji …
3. Študij s sodelovanjem – aktiven študij in veliko sodelovanja med študenti, online mentorji, profesorji. Nikoli niste sami!
4. Študij skozi reševanje problemov – študij ni branje knjig, ampak rešujete praktične naloge, iščete rešitve za konkretne probleme iz prakse. Učijo vas bodo profesorji iz prakse.
5. Mednarodna akreditacija – Dobin model online študija je edini v Sloveniji, ki ima pomembno mednarodno akreditacijo, kar kaže na visoko kakovost

Prepričajte se tudi vi:
Izpolnite informativno prijavo in prejeli boste informativno gradivo s predstavitvijo programov po pošti,
Udeležite se informativnega dne, ali na sedežu fakultete ali online,
Pišite na fakulteta@doba.si in odgovorili vam bodo v roku 24 ur,
Pokličite na 022283890 in z veseljem vam bodo svetovali po telefonu,

Informativni dnevi:
Maribor, Prešernova ulica 1
Ljubljana, Biotehniška fakulteta, Večna pot 83 (oddelek za gozdarstvo)
Koper, Ljudska univerza, Cankarjeva 33:
petek, 9. 2. ob 16. uri,
sobota, 10. 2., ob 10. uri.
osebno svetovanje v Mariboru in Ljubljani: 10. 2. od 10. ure dalje (rezervirajte si svoj termin na 022283890 ali na dogodek@doba.si)
 
Online informativni dan:
Online informativni dan je vse bolj priljubljena oblika pridobivanja informacij. Udeleženci kot največje prednosti izpostavljajo to, da lahko informativni dan spremljajo od doma in da prezentacija največkrat poteka v večernih urah.
Poiščite svoj termin na https://www.fakulteta.doba.si/informativni-dnevi-in-svetovanja-za-izbiro-studija

Značke: fakulteta-doba , študij , doba

Vaš prispevek