Gospodarstvo

Brat Kate Middleton spet na robu bankrota

mv
20. 8. 2015, 18.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

James ima podjetje, ki tiska fotografije na izbrane slaščice, in prepričan je bil, da mu bo tak oseben pristop k organizaciji zabav prinesel goro denarja, a se je zmotil.

zimbio

Čeprav je leta 2013 zbral kar 1,3 milijona pokroviteljskih sredstev vlagateljev, ki so verjeli v njegovo idejo, zdaj hitro strmoglavlja in drvi proti bankrotu. Finančniki pravijo, da bo moral ukrepati odločno in učinkovito, sicer bo podjetje Boomf propadlo.

Čudežni tricikel

James je v posel vstopil velikopotezno in si s poslovnim partnerjem domislil čudežni tricikel, opremljen z najsodobnejšim tiskalnikom in shrambo za slaščice, ki stranke obišče kar na njihovem domu. Poteza, ki so jo mnogi občudovali, se ni izkazala za tako revolucionarno, kot je bilo pričakovati, zato James že vneto išče nove stranke, ki bi ga izvlekle iz rdečih številk. Na starša se tokrat ne more zanašati, saj sta ga že tolikokrat reševala iz zagate, da imata počasi dovolj, njegova sestra Kate pa se nikoli ne bo tako ponižala, da bi za denarno pomoč prosila britanski dvor.