Gospodarstvo

5 razlogov zakaj tiskalnik raje najeti, namesto da bi ga kupili

Oglsano sporočilo
15. 11. 2021, 11.15
Posodobljeno: 16. 11. 2021, 09.35
Deli članek:

Za nemoteno poslovanje vsako podjetje potrebuje vsaj en tiskalnik. Pojavi se situacija, ko moramo poslati skeniran dokument, natisniti potrdila ali obrazce in skopirati dokumentacijo za v arhiv. Gre za manjše zlo in strošek, ki se mu želi izogniti marsikateri podjetnik.

Celovito upravljanje tiskanja razbremeni uporabnika vseh skrbi in nepotrebnih stroškov. Adijo skrbi povezane s tiskalnikom!

Da bi izgubili čim manj nepotrebnega časa in sredstev, se podjetja raje odločajo za najem tiskalnika. Predstavljamo vam 5 razlogov prednosti najema tiskalnika v primerjavi z nakupom.


1.    Strošek printanja je fiksen in vsak mesec enak

Najem ponuja najboljši pregled nad stroški tiskanja. Podjetje razbremeni začetne investicije nakupa lastniškega tiskalnika, hkrati pa tudi stroškov njegovega vzdrževanja, popravil in kupovanja potrošnega materiala. Najem ponuja celostno rešitev brez skritih stroškov in omogoča njihovo skrbno načrtovanje. Cena najemnine je fiksna in vključuje vse za brezskrbno tiskanje, kopiranje in skeniranje.


2.    Enostaven najem

Najem ponuja svobodo pri izbiri in ne nosi tveganja, zato se zanj veliko lažje odločimo. Najem je enostaven in učinkovit, z Optiprintom pa vaša skrb za tiskalnik postane popolnoma odveč. Tudi postopek sklenitve sodelovanja je enostaven. Na spletni strani www.optiprint.si oddate obrazec za brezplačno in neobvezujoče testiranje tiskalnika. Prijazni prodajni svetovalci vam svetujejo in dodelijo primerno napravo. Optiprintovi serviserji vam pripeljejo tiskalnik z Optiprintovo neskončno barvno kartušo, ga priklopijo, povežejo v omrežje in že ste pripravljeni na brezskrbno barvno tiskanje, kopiranje in neomejeno skeniranje.

Najem nudi brezskrbnost, saj podjetje razbremeni visoke investicije v nakup lastniškega tiskalnika. Podjetje nima skrbi s tiskalnikom. Z najemom prihrani stroške vzdrževanja in popravil tiskalnika.

V najem je vključena neskončna barvna kartuša. Tako odpadejo skrbi povezane z nakupovanjem potrošnega materiala.


3.    Nič več vzdrževanja tiskalnika in nakupovanja kartuš

Optiprint ponuja popolno brezskrbnost pri uporabi tiskalnika. V storitev najema tiskalnika so poleg tiskalnika vključeni vzdrževanje tiskalnika, servis, vsi rezervni deli in neskončna barvna kartuša. V primeru, da tiskalnik ne dela, vam ga brezplačno zamenjajo ali popravijo. Storitev vključuje celostno podporo, takojšnjo tehnično razrešitev na daljavo in odziven lokalni servis, ki težave na terenu razreši še isti dan. V primerjavi z nakupom je to velik prihranek na času in skrbeh. Zaposleni ne zapravljajo časa za naročanje potrošnega materiala ter se ne ukvarjajo s stresnimi situacijami, ko zaradi okvar ostanejo brez delujočega printerja po več tednov.  

Skrb za tiskalnik je popolnoma odveč, saj najem vključuje celostno upravljanje in vzdrževanje tiskalnika. V primeru težav sta na voljo ekipa tehnične podpore na daljavo in odziven lokalni servis, ki težave na terenu razreši še isti dan.


4.    Celovita in odzivna tehnična podpora

Tiskalnik je javil okvaro? Kaj sedaj? Kje je najbližji servis? Ste vedeli, da je Optiprintov lokalni serviser od uporabnika v povprečju oddaljen največ 20 km? V nasprotju z nakupom tiskalnika, kjer morate sami poskrbeti za vzdrževanje, drago plačevati za servis in čakati na popravilo, si z najemom zagotovite tehnično odzivnost, ki je ključna za vaše nemoteno poslovanje v primeru težav. Optiprintova ekipa tehnične podpore se odziva z izjemno hitrostjo in več kot 95 % servisov zaključi znotraj enega delovnega dne. Za nenehno podporo in morebitna vprašanja so za vas na voljo tudi strokovnjaki v klicnem centru, na katere se lahko zanesete.

Optiprintova tehnična ekipa vas nikoli ne bo pustila na cedilu.


5.    Prisotnost po vsej Sloveniji

November, mesec Črnega petka v Optiprintu.

V Optiprintu so pripravili posebno Black Friday ugodnost, ki nudi 20% popust ob sklenitvi pogodbe o najemu nove ali dodatne multifunkcijske naprave v novembru 2021. Več informacij na tukaj. Optiprintovi svetovalci so vam na voljo za vsa dodatna vprašanja na telefonski številki 0590 75 455 ali 070 774 889 in elektronskem naslovu  info@optiprint.si.

Optiprintovo poslanstvo je uporabnikom omogočiti popolno brezskrbnost tiskanja, zato

nenehno stremijo k razvoju njihove storitve. Optiprint so stranke vedno na prvem mestu, o čemer priča več kot 4.000 zadovoljnih uporabnikov. Z razvito franšizno mrežo po vsej Sloveniji in z lokalno prisotnostjo zagotavljajo hitro odzivnost in zanesljivost ne glede na vašo lokacijo.

Celovito upravljanje tiskanja. Brezskrbnost, ki si ga zasluži vsak podjetnik!