Gospodarstvo

Analiza je pokazala, kako do najcenejšega dopolnilnega zavarovanja!

Vsebino omogoča Kovanček
29. 10. 2021, 20.00
Posodobljeno: 11. 11. 2021, 15.54
Deli članek:

Najbolj ekonomično za povprečnega potrošnika je, da vsakič ko ima možnost menja dopolnilno zdravstveno zavarovanje in prejme ugodnost ob menjavi!

Skoraj vsak polnoletni državljan, ki nima statusa študenta ima pri eni izmed zavarovalnic sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje. S tem zmanjša tveganje visokih doplačil, ki bi jih moral plačevati, če potrebuje zdravstvene storitve. Zdravstveno zavarovanje je v Sloveniji zakonsko enotno urejeno, kar pomeni, da razlik med obsegom ponudbe med zavarovalnicami ni, so poudarili v svoji neodvisni analizi pri uveljavljenem podjetju NAI Significa.

Analizirali so gibanje cen od leta 2006 do danes in aktualne ponudbe na trgu. Z analizo so ugotovili, da je iz finančnega vidika najbolje zamenjati ponudnika zdravstvenega zavarovanja takoj, ko je to mogoče, to je na vsakih polnih 12 mesecev. Največje ugodnosti je potrošnik deležen predvsem ob menjavi zavarovalnice.

V analizi so naredili tudi dva scenarija, v prvem stranka s 1.3.2006 izbere pri vsaki menjavi najcenejšega ponudnika in v drugem vsakič najdražjega ter vsako leto zamenja zavarovalnico in prejme 20 EUR ugodnosti. V obeh primerih plača manj, kot če bi ostala pri istem ponudniku. Z analizo se je potrdilo, v kolikor stranka vedno menjuje zavarovalnico, je to za njo bolj ekonomično, kot če je vedno pri isti najcenejši zavarovalnici.

Analiza je potrdila, da je največja direktna finančna ugodnost možna pri sklenitvi dopolnilnega zavarovanja v sodelovanju s podjetjem Kovanček. Saj vsaki stranki, ki se dopolnilno zavaruje pri Triglav, Zdravstveni zavarovalnici d.d. namreč Kovanček podari 40 EUR na osebni račun ali kot darilni bon in Triglav 40 EUR za samoplačniške zobozdravstvene storitve.

Celotna analiza je na voljo na povezavi: Analiza gibanja premij dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja v Sloveniji

Dodatno pa je višina prihranka odvisna od višine ugodnosti ob menjavi, saj so velikokrat ugodnosti tudi v materialni obliki, kot na primer nahrbtniki, majice, kape in podobno. Z vidika potrošnika je vsekakor najbolj smiselni prihranek oz. nagrada neposredno v denarju oziroma nakazilu na osebni račun.


To je preverjeno najvišja ne pogojena direktna finančna ugodnost ob menjavi zavarovalnice v Sloveniji!



Samo klik na https://www.kovancek.com/menjava/ in v treh minutah si lahko zagotovite 40 + 40 EUR ugodnosti!

Ugodnosti za obstoječe stranke

Pri Kovančku pa tudi cenijo in nagrajujejo zvestobo obstoječih strank za katere so pripravili akcijo PRIPELJI PRIJATELJA! Za vsakega prijatelja, ki izvede zamenjavo zavarovalnice preko PROMO kode, je lastnik promo kodo finančno nagrajen.

Koliko prijateljev in znancev poznate, ki bi želeli 40 + 40 EUR?

PRIMER 1: Ko štirje vaši prijatelji uporabijo vašo promo kodo, prejmete 10 EUR od vsake sklenitve, v roku 30 dni. Torej skupaj 40 EUR.

PRIMER 2: Ko peti prijatelj uporabi vašo promo kodo, prejmete v roku 30 dni nakazilo ugodnosti za petega prijatelja in še 4 x 5 EUR za prve štiri prijatelje.

PRIMER 3: Ko deseti prijatelj uporabi vašo promo kodo, prejmete v roku 30 dni nakazilo ugodnosti za desetega prijatelja in še 9 x 5 EUR za prvih devet prijateljev.


Unikatno PROMO KODO, lahko obstoječe stranke Triglav, Zdravstvene zavarovalnice d.d., prejmete TUKAJ!

Finančni strokovnjaki iz podjetja NAI Significa so izračunali, da je na dolgi rok najbolj ekonomično menjati zavarovalnico, vsakič ko je to mogoče. Zakaj ne bi prihranili tudi vi, če pa omogočite prihranek še vašim prijateljem in znancem, boste pa za to še dodatno nagrajeni!

Kliknite tukaj in si zagotovite najvišjo ugodnost ob menjavi še danes!