Vsi preživeli

Zabodla moža in s tremi otroki zapeljala v bazen

R.T.
20. 11. 2023, 19.32
Posodobljeno: 20. 11. 2023, 19.35
Deli članek:

V Carrolltonu, mestu na severu Teksasa, se je v petek odvila groza, ki po čudežu zaenkrat ni terjala smrtnih žrtev, a je en otrok še vedno v kritičnem stanju.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Policija v Carrolltonu je morala najprej posredovati zaradi družinskega nasilja. V stanovanju so naleteli na moškega, ki ga je z nožem zabodla soproga. Reševalci so bili še pravočasni in so ga na kraju oskrbeli ter prepeljali v bolnišnico. Njegovo stanje je resno, a naj bi preživel. Kot so pozneje pojasnili sosedje, so slišali prepir, kričanje, nato je vse skupaj potihnilo.

Le nekaj minut po tem incidentu so policisti prejeli prijavo o avtomobilu, ki je zapeljal v zadrževalni bazen. Kot so ugotovili, je ženska, za katero se je pozneje izkazalo, da gre za isto osebo, ki je pred tem zabodla soproga, skupaj s svojimi 8, 9 in 12 let starimi otroki namerno zapeljala v vodo. Eden od otrok se je iz vozila uspel rešiti sam, medtem ko so preostala dva in mamo rešili gasilci. Reševalci so dvema otrokoma življenje rešili z oživljanjem, pri čemer je eden še vedno v kritičnem stanju.