Hrvaška

V dveh dneh dva policijska šefa pijana letela s ceste; tokrat je alkotest nameril 1,16 promila

J.V.
1. 10. 2023, 19.40
Posodobljeno: 1. 10. 2023, 19.49
Deli članek:

V petek se je spozabil načelnik PU Vukovar-Srem. Včeraj je pregloboko v kozarec pogledal 56-letni visoki uslužbenec ličko-senjske policijske uprave.

Bobo
Fotografija je simbolična.

Včeraj smo poročali, da se je pri Vinkovcih na Hrvaškem v petek zgodila prometna nesreča, ki so je pijan zakrivil 56-letni policist, načelnik PU Vukovar-Srem. Alkotest mu je nameril kar 1,48 promila alkohola, med vožnjo pa tudi ni bil pripet z varnostnim pasom. Potoval je s svojim osebnim vozilom, ko ga je nenadoma zaneslo med prometne znake.

Danes portal Danica poroča, da je včeraj s ceste pijan zgrmel še 56-letni visoki uslužbenec ličko-senjske policijske uprave. Nesreča se je zgodila okoli 19.15 ure v kraju Janjče. Alkotest je povzročitelju nameril 1,16 promila alkohola. Pri izvozu iz ostrega nepreglednega ovinka je v službenem vozilu policije izgubil oblast in trčil v steber za označevanje roba pločnika, nato pa še v drevo. Tudi njega čaka interni disciplinski postopek ter globa za vožnjo pod vplivom alkohola, s sklepom nadrejenega pa so ga začasno že umaknili iz delovnega mesta.