Črni scenarij

Tragičen razplet, našli truplo 14-letne Marie Sophie

R.T.
29. 9. 2023, 08.54
Posodobljeno: 29. 9. 2023, 19.06
Deli članek:

Obsežna iskalna akcija za pogrešano 14-letnico, ki je v teh dneh potekala na območju nemške zvezne dežele Hessen, se je zaključila na najbolj tragičen način. Policija ne izključuje možnosti zločina.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

14-letna Marie Sophie R. iz kraja Bad Emstal v zvezni državi Hessen je v sredo zvečer odkorakala od doma in izginila v neznano. Njeni starši so zadevo prijavili policiji, še isto noč pa se je začela obsežna iskalna akcija, ki se je nadaljevala v četrtek, ko so prečesavali ulice, gozdove in travnike, trkali na vrata sosedov in zasliševali njene sošolce. Vse skupaj se je včeraj zvečer zaključilo s črno vestjo.

V grmičevju ob gozdičku, ki se nahaja nedaleč od tamkajšnje regionalne ceste, so namreč našli truplo, policija pa je za nemški Bild že potrdila, da gre za pogrešano Marie Sophie. Policija je kraj najdbe zavarovala, območje pa so začeli preiskovati forenzični izvedenci, ki so delali pozno v noč. Po navedbah tiskovnega predstavnika policije kriminalisti vzrok njene smrti še ugotavljajo, trenutno pa ne morejo izključiti možnosti, da je bila 14-letnica žrtev zločina.