Črna gora

Video: Avtobus zgrmel v prepad, dve osebi umrli

D.K.
19. 9. 2023, 15.46
Posodobljeno: 19. 9. 2023, 15.46
Deli članek:

V hudi prometni nesreči, ki se je danes zgodila v Črni gori, sta življenje izgubili najmanj dve osebi, medtem ko je več oseb poškodovanih.

Zajem zaslona
V tragični nesreči sta življenje izgubili dve osebi

Do tragične nesreče je prišlo na cesti Cetinje - Budva, v kraju Obzovica, ko je avtobus prevoznika "Papović", ki je prevažal potnike na relaciji Nikšić – Budva, zdrsnil s ceste. Po prvih neuradnih podatkih je bilo govora o celo treh smrtnih žrtvah, vendar je zaenkrat policija potrdila dve. Več potnikov, ki so potrebovali zdravniško pomoč, je utrpelo lahke in hude telesne poškodbe, najmanj dva pa sta življenje izgubila, so po nesreči sporočili policisti. 

Na kraj nesreče so bile napotene vse razpoložljive policijske enote iz Budve in Cetinja, na poti proti Obzovici pa so tudi pripadniki posebnih enot policije. 

V avtobusu je bilo okoli 30 potnikov 

Po prvih podatkih policije v avtobusu ni bilo otrok, je pa avtobus prevažal okoli 30 potnikov. Policisti so nekaj po 13. uri še sporočili, da trenutno poteka ogled terena, da še preverjajo, ali je kdo padel iz avtobusa in mu še ni bila nudena prva pomoč. 

Potniki, ki so ostali nepoškodovani, so za Radio Cetinje povedali, da se je avtobus nenadoma obrnil desno in prevrnil. Državljan iz Anglije, ki je potoval proti Budvi, je za RTV Cetinje dejal, da ga je močan sunek prebudil iz spanja in da je nato avtobus zapeljal s ceste. 

Kot še navajajo tuji medij identiteta umrlih še ni znana.