Denar

Mama in hči razrezali babico in jo zažgali

R.T.
7. 6. 2023, 14.48
Posodobljeno: 7. 6. 2023, 14.52
Deli članek:

Ko so minuli petek uslužbenci centra za socialno delo Landoverju ameriški zvezni državi Maryland v spremstvu policistov vstopili v stanovanje 44-letne Candace Craig, so takoj zaznali, da je nekaj narobe.

Prince George’s County Police Department
Candance Craig

Socialni delavci in policisti so nameravali preveriti, kako 44-letna Candace Craig skrbi za svojo 71-letno mater Margaret Craig. Pozvonili so, odprla jim je Candace in jih povabila naprej. Ob vstopu v kletne prostore je njihove čutnice v nosno votlini obremenil odvraten smrad, v zraku so bili hlapi razkroja. Ko so se jim oči privadile na mrak, so opazili še sledi krvi in, kot se je izkazalo, delčke človeškega tkiva ob treh plastičnih vrečah. V njih pa je bilo še več ostankov človeškega telesa, motorna žaga, noži in različna čistila.

Na zaslišanju je Candance hitro priznala, kaj je storila. V navezi z 19. letno hčerko Salio sta v mafijski maniri likvidirali mamo oziroma babico Margaret. Ubili sta jo že 23. maja, razrezali z motorno žago in njene ostanke zažgali na žaru.

Policija še ni potrdila motiva za to grozljivo dejanje, najverjetneje pa je šlo za spor glede denarja. Policisti so pobrskali po zapisniki in ugotovili, da je 71-letnica že lani prijavila svojo hčer, ker naj bi brez njenega dovoljenja koristila njeno bančno kartico in zapravljala njeno pokojnino.

Prince George’s County Police Department
Salia Hardy