Fotografije aretacije

Srbski policist za šankom do smrti pretepel someščana

J.V.
26. 5. 2023, 17.40
Posodobljeno: 26. 5. 2023, 17.43
Deli članek:

Osumljenega 28-letnikega beograjskega policista so po skoraj tednu dni izsledili v BiH.

MUP Srbije
Aretacija ubežnika.

Na območju Trebinja v BiH so po skoraj tedni dni izsledili in prijeli 28-letnega srbskega policista Igorja A., osumljenega umora someščana v Priboju v Srbiji. Osemindvajsetletnika so srbske oblasti po odredbi višjega sodišča v Užicu iskale s tiralico. V priporu pa so pristali tudi njegov oče, bratranec in dekle, saj naj bi mu pomagali pri begu iz Srbije, poroča Telegraf.

MUP Srbije
Osumljeni Igor A.

Aretacija je plod uspešnega sodelovanja posebne enote za notranji nadzor uslužbencev srbskega ministrstva za notranje zadeve, notranjega ministrstva Republike srbske in bosanske Državne agencije za preiskave in zaščito (SIPA).

Facebook
Za Ervina Č. naj bi bil usoden udarec z glavo ob šank.

28-letnika sumijo umora 35-letnega someščana Ervina Č. preteklo soboto. Kot so povedale priče, je Igor konec tedna prišel v rodne Priboje, kjer je s kolegom posedal v znanem lokalu. Dva sta stala pri šanku, eden od njih je bil Ervin. Igor je pristopil do njega in se pričel z njim prepirati. Verbalni obračun pa je hitro prerasel v fizičnega, dokler ni Ervin nepremičen obležal na tleh, za posledicami napada pa je umrl v bolnišnici. Usoden naj bi bil udarec z glavo ob šank. Osumljeni je bil sicer zaposlen na Policijski upravi Beograd.

MUP Srbije
Osumljeni je bil zaposlen na Policijski upravi Beograd.