Grozljivka v Zrenjaninu

Nenad in noseča Katarina en teden mrtva ležala v stanovanju

J.V.
31. 3. 2023, 15.30
Deli članek:

Mlada zaljubljenca sta se glede na prve izsledke preiskave najverjetneje zadušila zaradi uhajanja plina iz štedilnika.

Facebook
Nenad Bilić in Katarina Jovanovič

Sinoči so v stanovanju na Ulici Emila Gavrila 23 v Zrenjaninu v Srbiji našli trupli 25-letnega Nenada Bilića in njegove noseče 23-letne partnerke Katarine Jovanović. Kot poroča Blic, sta se mlada zaljubljenca glede na prve izsledke preiskave najverjetneje zadušila zaradi uhajanja plina iz štedilnika, in sicer že pred enim tednom.

Lastnica stanovanja, ki sta ga najemala Bilić in Jovanovićeva, je nad dogajanjem pretresena. Kot je pojasnila za Blic, je imela stanovanje namen prodati in je za to že angažirala nepremičninskega agenta. Vendar je na prigovarjanje sosedov pristala, da ga par najame, dokler ne najde kupca. "Zasmilila sta se mi in jih enostavno nisem mogla zavrniti. Pojasnila sem jima tudi, da je stanovanje naprodaj in da bosta morala oditi takoj, ko bom našla kupca. Zato sem se tudi odločila, da jima zaračunam simbolično najemnino," je povedala in dodala, da je tudi zato takoj privolila v najem, ker se je Jovanovićevi pod majico videl nosečniški trebušček.

Včeraj pa je lastnico stanovanja poklical nepremičninski agent, da je našel kupca. Ko pa sta odšla pogledat stanovanje, nista mogla odpreti vrat, saj je bil ključ na drugi strani vrat. Sosedje so tudi povedali, da odkar sta se mladenič in mladenka vselila, nista prižgala niti luči, niso ju ne videli, ne slišali. Poklicali so policijo, ta pa jim je svetovala, naj kar sami vdrejo v stanovanje in jim sporočijo, kaj se dogaja. "To smo tudi storili in naleteli na grozljiv prizor," je še dejala.