Ženska daljših črnih las

Zakaj je tatica v Izoli vrnila prazno denarnico?

M. T. V.
23. 3. 2023, 12.34
Posodobljeno: 23. 3. 2023, 12.47
Deli članek:

Očitno ista ženska je kradla v Kopru in v Izoli, na predrzen način ukradla denar iz blagajne in denarnico stranke. A sledi preobrat: denarnico je kasneje vrnila, le brez denarja. Policija jo še išče.

Pixabay
Ženska je pobrala denar iz denarnice, o pa nato vrnila nazaj v salon, kjer jo je ukradla.

Policisti PU Koper so včeraj obravnavali dve predrzni tatvini, ki jih je, po opisu sodeč, izvedla ista ženska. Na Čevljarski v Kopru, kjer se je v trgovini pretvarjala, da želi kupiti oblačilo, s tem zamotila prodajalko in v trenutku njene nepazljivosti na predrzen način ukradla dnevni izkupiček prodajalne, so jo opisali kot »ženska, stara med 30 in 40 let, oblečena v plašč temne barve, pokrita s kapo s šiltom, daljših črnih las«.

V salonu v Izoli pa so si tatico, ki je izkoristila nepazljivost stranke in ji na predrzen način ukradla denarnico z gotovino, zapomnili kot »staro približno 40 let, črnih dolgih las spetih v kito, obuto v črne superge, oblečeno v sive hlače, sivo bundo, sivo kapo s šiltom in s tigrastim šalom«.

Zanimivo pa je, da se je ta ženska kasneje vrnila v salon in ukradeno denarnico vrnila, vendar brez gotovine. Odpeljala se je menda z vozilom VW, nemške registracije, ki ga je vozil moški. Policija ženske očitno še ni našla.