Zelo nevljudno

V Kopru je trčil v spredaj vozečega, ga popljuval in pobegnil

M. T. V.
16. 3. 2023, 11.52
Posodobljeno: 16. 3. 2023, 13.30
Deli članek:

Prekratka varnostna razdalja in vinjenost sta botrovali nesreči, povzročitelj je odrinil in popljuval oškodovanega in pobegnil pred policijo.

Pixabay
V Kopru so poiskali pljuvajočega povzročitelja nesreče.

Koprske policiste je včeraj okoli dveh popoldne poklical 41-letni voznik, v katerega se je zaradi prekratke varnostne razdalje zadel za njim vozeči avtomobil. Na Vojkovem nabrežju v Kopru je 41-letnik vozil po enosmerni ulici in želel zaviti desno, pri zavijanju pa je vanj zaradi prekratke varnostne razdalje trčil voznik osebnega avtomobila, ki je vozil za njim.

Slednji se je ob tem močno razburil, 41-letnika odrinil in pljunil, potem pa odpeljal, namesto da bi se opravičil in z njim počakal na policijo. Seveda ga je oškodovanec prijavil in policisti so povzročitelja nesreče uro kasneje izsledili ter ugotovili, da gre za 26-letnega državljana BiH, ki prebiva v Kopru. Moral je še pihati in alkotest je pokazal 0.33 mg/l alkohola. Dobil bo kazen za več kršitev, in sicer zaradi kršenja zakona o javnem redu in miru, zaradi nezadostne varnostne razdalje, pobega s kraja prometne nesreče ter vožnje v vinjenem stanju.