Družinsko nasilje

Priznan plastični kirurg s pištolo pretepal ženo, tudi uriniral naj bi po njej

J.V.
2. 2. 2023, 13.05
Posodobljeno: 2. 2. 2023, 13.08
Deli članek:

Policija v Beogradu je prijela znanega plastičnega kirurga, ki je s pištolo pretepel in skoraj ubil svojo ženo, do katere naj bi bil sicer že dolgo nasilen, celo uriniral naj bi po njej.

Instagram
Nasilnež s soprogo.

Policija je včeraj zvečer po prijavi družinskega nasilja posredovala v Zemunu: 48-letni Nikola Ostojić, podpolkovnik srbske vojske, zaposlen kot kirurg na Vojaško-medicinski akademiji v Beogradu, je trenutno v 48-urnem pridržanju, ker je brutalno pretepel svojo 42-letno soprogo, prav tako zaposleno na ministrstvu za obrambo, poroča Blic. Zlomil naj bi ji štiri rebra in roko, policija pa mu je zaplenila dve pištoli, za kateri je imel vsa potrebna dovoljenja.

"Zemunska policija je najprej prejela prijavo, da moški s pištolo pretepa žensko. Ko je patrulja prispela na naslov, je bil on pred vrati, ona pa v notranjosti v grozljivem stanju: pretepena, obtolčena, opraskana, z vidmimi poškodobami. Vse to se je dogajalo pred očmi njunih treh otrok," pa za Telegraf navaja vir blizu preiskave. In še: "Povedala je, da jo mož že mesece tepe, urinira po njej, jo davi s kablom, grozi, da jo bo ubil."