Čigav avto?

FOTO: Po smrti 16-letnega Ivana: »Moj brat, zakaj te ni več?

R.T.
23. 1. 2023, 16.38
Posodobljeno: 23. 1. 2023, 16.39
Deli članek:

Kdo je 16-letnem fantu dal avto, s katerim se je odpeljal v smrt, se sprašujejo prebivalci Bjelovarja na Hrvaškem.

Policijska uprava bjelovarsko - bilogorska
Avto na ograji, voznik pa v krošnji drevesa.

Ivan T. je v nedeljo okoli 19. ure sedel za volanom golfa 3 in bil na poti iz naselja Narte proti Velikemu Korenovu. Po navedbi bjelovarske policije je v blagem levem ovinku izgubil nadzor nad vozilom in trčil v majhen betonski most pred eno od tamkajšnjih hiš. Avto je odneslo v zrak, 16-letnika pa je vrglo skozi vetrobransko steklo. Njegovo truplo so našli v krošnji drevesa pred hišo, povsem uničeni golf pa je pristal na kovinski ograji.

Policijska uprava bjelovarsko - bilogorska
Strašna nesreča v bližini Bjelovarja.

16-letnik seveda ni imel vozniškega dovoljenja, tudi avto ni bil njegov. Čigav pa je bil, se sprašujejo prebivalci Bjelovarja, policisti pa bodo to ugotavljali v preiskavi. Hitro bodo rešili tudi vprašanje, če je Ivan uporabljal varnostni pas. Doslej je jasno, da golf ni bil od nikogar v družini pokojnega fanta. Medtem pa njegova sestra objokuje izgubo brata. Na družbenem omrežju je zapisala: »Moj brat, zakaj te ni več? Kako bom živela brez tebe? Pogrešala te bom vsako minuto, v mojem srcu boš večno živel,...« in tako dalje.

Novinarji Jutarnjega lista so o nesreči povprašali sosede. »Kot bi eksplodirala bomba,« je dejal eden od njih, vsi pa izrazili sožalje družini in nejevero, da se je kaj takšnega zgodilo v njihovi bližini.