Hčerka preživela

Divjanje krivo za smrt Bojana, Marijane in njunega 9-letnega sina Roberta?

R.T.
26. 9. 2022, 19.43
Posodobljeno: 26. 9. 2022, 19.44
Deli članek:

V soboto zvečer je v bližini Mostarja divja vožnja povzročila nepopisljivo tragedijo v družini Krstić.

Facebook
Vsi so žal umrli, Marijana, Boris in njun sin Roberto. Krivec za trčenje je bil objesten voznik.

V trku so umrli trije člani družine Krstić, ki so se vračali z nedeljskega izleta. 35-letni Boris, njegova leto mlajša žena Marijana in 9-letni sin Roberto so bili mrtvi še pred prihodom reševalcev. 3-letno hčerko so hudo poškodovano odpeljali v bolnišnico v Mostarju, od koder so danes sporočili, da je njeno stanje stabilno.

Medtem ko so mestne oblasti v Mostarju za torek razglasile dan žalovanje, preiskava izjemno hude prometne nesreče še poteka. Policija je zaenkrat sporočila le, da so bila v trčenje vpletena štirje osebni avtomobili. Mediji pa so se že razpisali o najverjetneje poteku.

Dnevni Avaz navaja neuradne informacije, da je povzročitelj nesreče 46-letni Mate Primorac, ki je pod vplivom alkohola poganjal svojega BMW X5. Še več, govori se, da sta se z 31-letnim M.D., s katerim sta bila pred tem skupaj na krstu, podila po cesti in ogrožala druge voznike. V nekem trenutku naj bi se Primorac odločil za prehitevanje mercedesa, ki ga je vozil M.D. Kaj točno se je dogajalo v naslednjih sekundah, bo pokazala preiskava, dejstvo je, da je Primorac oplazil mercedesa in še en avtomobil, nato pa z veliko hitrostjo trčil v avto znamke Renault Scenic, ki je pravilno pripeljal po svoji strani ceste. V scenicu pa je bila družina Krstić…V trku je umrl tudi povzročitelj tragedije Mate Primorac.