Mrzlično sta jo iskala

Starši na zadnjih sedežih mercedesa našli truplo svoje hčerke

R.T.
17. 8. 2022, 14.16
Deli članek:

Iskali so svojo hčerko, sled pa jih je vodila do Ingolstadta in parkiranega mercedesa.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Policisti v bavarskem mestu Ingolstadt so včeraj malo pred polnočjo prejeli klic enega od občanov, ki ga je po lastnih besedah prebudilo kričanje na ulici. Na kraj je hitro prispelo veliko število policistov, ki so jih spremljali tudi reševalci. Območje so nemudoma zaprli in zavarovali, nato so prispeli še forenzični izvedenci. Prebivalcem je bilo hitro jasno, da se je zgodilo nekaj zloveščega.

V središču pozornosti je bil parkiran mercedes, v katerem so na zadnjih sedežih odkrili truplo 23-letne ženske. Zdravnik je namreč na kraju le že potrdil njeno smrt. Šlo naj bi za nemško državljanko iraških korenin, ki je umrla nasilne smrti. Kot poroča nemški tabloid Bild, so bili na kraju prisotni tudi njeni starši iz Münchna, ki so jo pred tem mrzlično iskali. Očeta in mamo je sled vodila do Ingolstadta in zadevnega mercedesa, v katerem sta nato opazila njeno truplo. »Kričala sta in poskušala razbiti okno,« je za tabloid pojasnil eden od sosedov.

23-letnica je sicer živela v Ingolstadtu, a se je nedavno zaradi spora s partnerjem vrnila nazaj k staršem v München. Policija zdaj preiskuje, kako se je znova znašla v mestu dobrih 80 kilometrov severno od bavarske prestolnice. S podrobnostmi so bili zaenkrat skopi, pri čemer niso izdali, ali že imajo osumljenca, so pa potrdili, da se odgovori skrivajo v njenem zasebnem življenju, da torej ne gre za naključen umor.