Anne Heche

Znana igralka umrla teden dni po prometni nesreči

STA
12. 8. 2022, 21.28
Posodobljeno: 12. 8. 2022, 21.37
Deli članek:

Igralka Anne Heche je po hudi prometni nesreči umrla, je po poročanju britanskega Guardiana potrdila igralkina prijateljica Nancy Davis. Hecheva je v nesreči utrpela hude opekline in je bila v komi, pri življenju so jo ohranjali aparati.

Profimedia
Anne Heche

Hecheva se je minuli petek z avtomobilom zaletela v hišo v losangeleškem predelu Mar Vista. Avtomobil so zajeli plameni, 53-letna igralka pa je utrpela hude opekline.

Njena družina je v četrtek sporočila, da igralko pri življenju ohranjajo s pomočjo aparatov. Kot so pojasnili, je utrpela poškodbo možganov in je bila v komi v kritičnem stanju. "Ne pričakujemo, da bo preživela," so dodali v izjavi.

Tiskovni predstavnik policije je v četrtek razkril, da so prvi testi pokazali vsebnost prepovedanih substanc v njenem telesu. Bodo pa z nadaljnjimi testi ugotavljali, kako je na toksikološko analizo vplivala prisotnost zdravil, ki jih je prejela v bolnišnici.

Anne Heche je znana po vlogah v filmih Six Days, Seven Nights, Donnie Brasco in eni od priredb filma Psiho. Leta 1991 je dobila televizijsko nagrado emmy za vlogo v dramski seriji Another World.

Med drugim je bila znana tudi kot zaročenka televizijske voditeljice Ellen DeGeneres, s katero sta bili v razmerju od leta 1997 do leta 2000, ko sta se sporazumno ločili.