nekaj sreče v nesreči

Vozila brez dovoljenja in trezne glave

R.T
11. 6. 2022, 15.37
Posodobljeno: 11. 6. 2022, 15.43
Deli članek:

S celjske policijske uprave poročajo o voznici, ki so ji v krvi namerili toliko alkohola, da so se verjetno spraševali ne le to, kako je v takem stanju lahko vozila, ampak kako ji je uspelo sploh prilezti za volan.

Profimedia
Nadležen, a včasih pač neizbežen, a tudi rešilen prizor.

Če bo voznici na nesrečno vožnjo, ki pa na srečo nikomur ni povzročila hujših poškodb, najverjetneje ostal le zelo meglen spomin, pa so policisti poskrbeli, da si bo zapomnila vsaj njene posledice. Ustavili so jo v petek na območju Šoštanja in ji namerili dobre tri promile alkohola. Pozornost prijateljev v modrem si je prislužila, ko je trčila v odbojno kovinsko ograjo.

Vendar pa ji vozniškega dovoljenja varuhi reda vseeno niso mogli odvzeti. Pa ne zaradi prijateljev v visokih krogih, saj so njena poznanstva s policisti precej bolj monotone narave. Vozniško dovoljenje so ji pred kratkim ti že morali odvzeti, zato jim je tokrat preostal le še zaseg vozila. Kako se bo vozila v službo in odslužila verjetno ne najbolj prijazno kazen, pa se ob tem niso vprašali. Na vse vendarle niso dolžni misliti.