zaljubljeni

26-letna zborovodja seksala z dijakinjo, ko moža ni bilo doma

R.T.
18. 5. 2022, 09.57
Posodobljeno: 18. 5. 2022, 10.00
Deli članek:

K njej domov je prihajala, ko soproga ni bilo doma. Bili naj bi zaljubljeni.

Policijska uprava New Wilmington
Olivia Ortz

Čez Lužo so aretirali poročeno zborovodjo srednješolskega zbora, ki je imela spolne odnose s srednješolko.

26-letni Olivii Ortz so prostost odvzeli v ponedeljek, potem ko se je v srednji šoli v Wilmingtonu zapletla s 17-letno dijakinjo. Njen soprog, ki je prav tako sodeloval s tamkajšnjim glasbenim oddelkom, je po povratku s Floride na njenem iPadu odkril sporna sporočila, ki si jih je izmenjala z dijakinjo, in o tem obvestil ravnatelja omenjene srednje šole.

Ortzovo, sicer iz Hermitaga, so suspendirali 9. maja, v petek pa izdali nalog za njeno aretacijo. 26-letnica se sprva ni želela predati – v nedeljo je celo nastopala na lokalnem koncertu –, a se je do ponedeljka le spametovala.

Zborovodja si je z dijakinjo, ki je bila v njenem zboru, na Spotifyju izmenjala več kot sto sporočil. Par je celo imel šifro za slučaj, da bi ju odkrili.

Dijakinja je v pogovoru s policisti priznala, da je zahajala k Ortzovi, ko moža ni bilo doma, in da sta večkrat imeli spolne odnose. Na domu jo je obiskala celo, ko je mož izvedel za njuno razmerje, da bi ji bila v tolažbo.

Oblasti so dekle in njene starše zaslišali 5. maja. Takrat jim je dala vedeti, da je še vedno v stiku z zborovodjo in da sta zaljubljeni.

Ortzovo bodo zaslišali 25. maja.