Blaznost v Kragujevcu

Srbskemu pevcu se je omračil um, pred lokalom zabodel dva gosta

R.T.
15. 5. 2022, 20.09
Posodobljeno: 15. 5. 2022, 20.23
Deli članek:

Po krvavem obračunu pred lokalom je za incident poskrbel še v bolnišnici.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

39-letni srbski pevec Miloš Stevanović se je malo po polnoči zapletel v srdit spor z dvema gostoma lokala v Kragujevcu, kjer je imel s svojo skupino nastop. Kot poročajo srbski mediji, naj bi vidno pijana moška, 22 in 39 let stara gosta lokala, pevca začela provocirati, ko je po koncertu v svoj avtomobil odnesel mikrofon in drugo opremo. Stevanović, ki naj bi ga imel tudi sam krepko pod kapo, naj bi takrat iz vozila izvlekel nož in izvedel krvavi napad. Obema je zadal hude telesne poškodbe, oba pa naj bi bila v kritičnem stanju. Utrpela naj bi vbodne rane in ureznine na predelu prsnega koša, trebuha, rok in nog.

Še vedno ni jasno, ali so se moški pred tem poznali oziroma ali je v ozadju kakšen pretekli spor, tako še vedno ni znan tudi natančen motiv za dejanje. Srbski mediji sicer poročajo, da naj bi šlo za obračun med samimi člani skupine, vzrok pa naj bi bil denar, a tožilstvo tega zaenkrat ni potrdilo. Kot poroča portal Nova.rs, naj bi Stevanović vendarle napadel goste lokala in ne članov svoje skupine.

Reševalci so po dogodku v lokalno bolnišnico odpeljali tudi pevca, ki je nato iz zdravstvene ustanove poskušal pobegniti, pri čemer je napadel tudi enega policista. Beg mu ni uspel.