Top flop

Krava zgrmela v gnojno jamo, iz gnoja so jo potegnili gasilci

Juš Valentinič
9. 5. 2022, 21.22
Deli članek:

Posebni primeri, ki so prejšnji teden odmevali v javnosti in zaposlovali naše policiste.

Reuters
Fotografija je simbolična

10 V Izoli so neznanci vlomili v prostore nogometnega stadiona. Pogrešajo puhalnik in stroj za risanje črt. Škode je za 3000 evrov.

9 V Šentjanžu pri Sevnici je nekdo iz skladiščnih prostorov trgovine ukradel ovijalne folije za seno. Z vlomom in krajo je lopov povzročil za 6000 evrov škode.

8 Pomurski policisti so na analizo poslali bankovec za 20 evrov, za katerega sumijo, da je ponarejen.

7 V zbirnem centru za odpadke v Cerkljah na Gorenjskem so bili opaženi trije moški, ki so preplezali ograjo in vstopili na območje, vendar policisti tatvine niso ugotovili.

6 Koprski policisti so se odzvali na obvestilo o vsesplošnem pretepu. Na prizorišču so potem dobili le pretepenega 32-letnika, ki je bil pod vplivom mamil. Odpeljan je bil v izolsko bolnišnico, kjer je pobesnel, zato mu je bilo odrejeno pridržanje. Po vseh raziskanih okoliščinah policija obljublja ustrezen ukrep.

5 V okolici Sežane je neznanec kmetu s pašnika ukradel dva električna pastirja.

4 Na Veliki planini so policisti obravnavali tatvino defibliratorja.

3 V eni od osnovnih šol v okolici Kopra je nekdo na stranišču zakuril nosilec toaletnega papirja, ki je pogorel v celoti, osmojene so tudi ploščice. Škode je za 3000 evrov.

2 Na Bledu so policisti preverili madež na jezeru in ugotovili, da ne gre za onesnaženje, ampak za cvetni prah.

1 V Dobravi pri Podbočju je krava zgrmela v gnojno jamo. Iz gnojnice so žival potegnili lokalni gasilci in jo prepeljali v veterinarsko oskrbo, o dogajanju je bila obveščena tudi policija.