Kastracija

Nemški električar jim je na kuhinjski mizi jemal testise, eden je umrl

S.R.
7. 12. 2021, 17.36
Posodobljeno: 7. 12. 2021, 17.36
Deli članek:

67-letni nemški električar, ki je več moškim na njihovo lastno željo odvzel moda, odhaja v zapor.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Na okrožnem sodišču v Münchnu se je končalo sojenje 67-letnemu moškemu, ki mu je obtožnica očitala surovega in nevarnega napada več moških, in sicer na način, da jim je na njihovo lastno željo odstranil testise, pri čemer je ena oseba umrla. Sodišče ga je spoznalo za krivega ter ga obsodilo na osem let in šest mesecev zaporne kazni. Identitete moškega niso razkrili, a je znano, da gre za električarja iz bavarskega mesta Markt Schwaben.

67-letnik je na sodišču priznal, da je na spletnih mestih, namenjenih tistim s sadomazohističnimi težnjami, ponujal »kastriranje.« Na oglas se je odzvalo več moških, ki so mu nato plačali, da jih je mučil in jim odrezal jajca. Operacije je izvajal na kuhinjski mizi v svojem domu, pri čemer svojim žrtvam ni razkril, da je v resnici električar. Natvezil jim je, da prihaja iz medicinske stroke in da je vešč skalpela.

Med julijem 2018 in marcem 2020 je kastriral oziroma delno amputiral testise osmih moških. Je pa na sodišču zanikal krivdo za smrt enega med njimi. Ta je umrl več dni po posegu.