Top flop

Iz pekarne je ukradel sveže pečeno pecivo

Samo Strel
4. 10. 2021, 21.28
Deli članek:

Posebni primeri, ki so prejšnji teden odmevali v javnosti in zaposlovali našo policijo: kraja panjev in čebel ter silhuete policista, plenjenje v sadovnjaku, lažni alarm o bombi v cerkvi, zaplemba zvočnika ...

Dreamstime
Dvakrat je čudaka s prsti v marmeladi zalotila zaposlena ...

10 Kranjski policisti so obravnavali moškega, ki je v trgovini poskušal ukrasti več čokolad.

9 Iz osnovne šole v Kopru so neznani storilci ukradli tri stropne projektorje, štiri prenosnike, osem loparjev, enajst kolebnic in dvajset žog. Škode je za tri tisoč evrov.

8 V romskem naselju Brezje so policisti posredovali zaradi preglasne glasbe; 49-letnega moškega so opozorili, naj jo utiša, ker pa opozorila ni upošteval, so mu zaplenili zvočnik in napisali plačilni nalog.

7 Pri Pivki je nekdo ukradel 30 kubičnih metrov bukovine, vredne dva tisoč evrov.

6 Na Ravnah na Koroškem so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Lastnik pogreša pištolo za omamljanje klavnih živali.

5 Anonimnež je policiji prijavil, da je v eni od cerkev na območju Semiča nastavljena bomba. Na kraj so takoj napotili več patrulj. Policisti so zavarovali širše območje dveh cerkva, evakuirali ljudi in zaprli dovozne ceste. S pomočjo psa so pregledali objekte in okolico ter ugotovili, da je bila prijava lažni alarm. Neznemu šaljivcu grozi ovadba zaradi zlorabe znamenj za pomoč in nevarnost.

4 V Voklem je oškodovanec prijavil krajo treh panjev s čebelami.

3 Velenjski policisti so obravnavali krajo jabolk iz ograjenega sadovnjaka. Neznani storilec je prerezal žično ograjo in s tatvino povzročil za približno tisoč evrov škode.

2 Izolski policisti obravnavajo tatvino silhuete policista, ki je bila priklenjena pri bencinskem servisu ob obvoznici. Vse, ki bi o tem karkoli vedeli, naprošajo, naj pokličejo na 113 ali anonimni telefon 080 1200.

1 V Piranu je moški vstopil v pekarno skozi službeni vhod, odšel v garderobo in začel brskati po torbici zaposlene, ki pa ga je zalotila in pregnala. A se je možakar kmalu vrnil, izkoristil trenutno odsotnost zaposlenih, vzel pečeno pecivo in poskušal vzeti še denar iz blagajne. A ga je tudi tokrat zalotila zaposlena in ga pregnala. Policisti za neznancem še poizvedujejo.