premagal raka

FOTO: 61-letnega Freda s kajtom odnesel veter, trčil je v hišo in preminil

R.T.
27. 8. 2021, 08.22
Posodobljeno: 27. 8. 2021, 08.23
Deli članek:

Poškodbe so bile prehude, zdravniki pa nemočni.

Gofundme
Fred Satler

Ameriški mediji poročajo o tragediji, do katere je prišlo v sredo na Floridi. Okoli 10. ure zjutraj po lokalnem času je moškega s kajtom močan veter dvignil s tal in ga nosil 120 metrov, ko je trčil v drugo nadstropje hiše na plaži Fort Lauderdaleu. 

Gasilci gasilske postaje Fort Lauderdale so potrdili, da moški sploh še ni vstopil v vodo, ko ga je močan veter dvignil v zrak. Ob prihodu na kraj so interventne ekipe kajt našle na balkonu, kamor se je zapletel, desko pa na bližnji plaži. Moški, ki so ga identificirali kot 61-letnega Freda Salterja iz Fort Lauderdalea, je utrpel hude poškodbe. Prepeljali so ga v bolnišnico, kjer je kmali zatem umrl, poroča revija People.  

Na tem območju so sicer v sredo poročali o nevihtah in močnih sunkih vetra.  

Po Salterjevi smrti je nekaj njegovih ljubljenih na družbenih omrežjih izrazilo šok in žalost. Satler je bil sicer oče štirih otrok in dedek dvema vnikoma.  "Fred Salter je včeraj tragično umrl in delal tisto, kar mu je bilo najbolj všeč," pa so zapisali na spletišču Gofundme, kjer zbirajo sredstva za njegov pogreb. "Po tem, ko je premagal raka, Fred nikoli ni vzel življenja za samoumevnega, vsak trenutek je živel na polno," so dodali.

FORT LAUDERDALE FIRE RESCUE BATTALION
Kraj nesreče.