na kameri

VIDEO: Snemali so izziv za TikTok, ko so odjeknili streli

R.T.
25. 8. 2021, 19.15
Deli članek:

Vsaj trije ljudje so bili ubiti.

Twitter
Med snemanjem nedolžnega videa je začelo pokati.

Vsaj trije ljudje so bili ubiti v streljanju, do katerega je prišlo v ameriški zvezni državi Louisiani, med snemanjem videa za družbeno omrežje TikTok.

Skupina prijateljev je poskušala posneti izziv, ki te dni kroži po družbenem omrežju in sestoji iz postavitve piramide iz plastičnih zabojev za steklenice mleka, čez katerega se mora človek sprehoditi, brez da bi se struktura podrla.

Prijatelji so to počeli na zelenici, pred javno srednjo šolo v mestu Linwood, ko so se od nekje zaslišali streli. Skupina se je razbežala, strelec pa je pobegnil za enega izmed parkiranih avtomobilov in začel kričati: “Daj mi pištolo!” Vse to je na kamero ujel eden izmed dijakov, ki je izziv snemal.

Policija sumi, da je šlo za ločen obračun, tarča strelov pa naj bi bil v bližini parkiran avtomobil, od koder so kasneje izvlekli truplo 19-letne Paris King. V avtomobilu naj bi bila še ena ubita oseba, katere identiteta pa ni znana.

Kasneje so policisti v bližini našli še eno žensko, ki je ležala mrtva na zadnjih sedežih nekega drugega avtomobila, parkiranega v bližini. Incidenta naj bi bila povezana, strelec pa je tako sodil trem osebam.